Login

Register

Login

Register

Padel-tennis…onderdeel van ’t Hoen Sport Webwinkels.

’t Hoen Sport bestaat inmiddels al meer dan 75 jaar en is een begrip in Oost Nederland voor de actieve sporter. Naast de fysieke winkel in Enschede zijn wij actief op internet middels meerdere gespecialiseerde internetwinkels. Zo ook Padel-tennis.nl. Uit liefde voor de sport en gebrek aan een complete internet aanbieder van alle padel tennis in 1 internetwinkel is het idee ontstaan.

Padel-tennis.nl biedt een zeer compleet assortiment aan voor elke individuele tennisser en padel club. Het merdendeel van de producten in onze internetwinkel worden uit eigen voorraad vanuit ons magazijn geleverd.

Voor nu veel winkelplezier op Padel-tennis.nl!

Interessante feitjes…

  • Nog meer sportwebwinkels

    Padel-tennis.nl is niet de enige shop die ’t Hoen Sport runt. Samen met online marketingbureau Wecommerce worden shops gerund op het gebied van hockey, diverse sport- en voetbalschoenen, vrouwenvoetbal en bijv. judo.

  • Klantenbeoordelingen

    Goede klantenbeoordelingen zijn een drijfveer voor ons…Uiteraard zijn er altijd ‘zeurende typjes’ bij en maken wij ook wel eens een foutje, dus een 10 qua beoordelingen zullen we niet halen. Maar we proberen toch altijd boven de 8 en liefst boven de 8,5 te scoren.

  • Waarom groeien de webshops van 't Hoensport?

    ’t Hoensport werkt samen met online marketingbureau Wecommerce voor meerdere webshops. In tegenstelling tot ‘normale’ web- en/of marketingbureaus werkt Wecommerce niet op basis van uurprijs maar op basis van commissie uit de shops. Dus pas bij succes krijgt Wecommerce rendement. Dit zorgt voor een heel transparant model waarbij zowel retailer als marketingbureau voor elkaar wil werken omdat er een gezamenlijk belang is….

Ons webshop team

Tim Bevers

Manager algemeen

Niels Arts

Manager online marketing / webprojecten

Jordie Besselink

Medewerker

Kenny Kroes

Medewerker technische zaken

Uitstekende beoordelingen

Super goede klantenservice!

Ik had schoenen besteld, maar die zaten veel te krap. Ik was erg aan het twijfelen welke maat dan wel zou passen. Op advies van ’t Hoensport.nl heb ik een omtrek van mijn voeten met mijn retourzending meegestuurd. Na telefonisch overleg hebben zij mij de nieuwe maat opgestuurd en ze passen perfect. Erg fijn dat ze zo met je meedenken!

Eén van Hoensport’s Trustpilot pagina’s

Denkt mee…

Hockeygear denkt mee

Hockeygear denkt mee! Wanneer een besteld product niet meer voorradig is nemen zij telefonisch contact met je op en bespreken een goed alternatief. Dit heb ik nu al twee keer meegemaakt. Fijn!

Eén van Hoensport’s Trustpilot pagina’s

Goede aanbiedingen…

Ze hebben goede aanbiedingen en hebben …

Ze hebben goede aanbiedingen en hebben een snelle levering. Ook een goeie productonschrijving en veel merkspullen. Ik vind het een erg fijne site en zou het dus zeker aanbevelen!

Eén van Hoensport’s Trustpilot pagina’s

GEINTERESEERD OM
SAMEN TE WERKEN?

Wij werken met grote en kleine nationale en internationale merken, zoals Adidas, Dropshot, enz. Daarnaast hebben wij samenwerkende partners in allerlei vormen, zoals clubs, verenigingen, bedrijven, affiliates, enzovoorts. Heeft u interesse om samen te werken? Neem dan gerust eens contact met ons op.

 

Neem contact op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*